SOUNDCoffee

Ne-a luat timp si efort sa gasim cafeaua, sa ne perfectionam tehnica, pentru a va oferi ceasca perfecta de cafea. Va prezentam standardele dupa care lucram.

rasnitaFolosim cafeaua de la Julius Meinl, lider de piata in Austria iar la nivel mondial printre primele 3 companii dedicate segmentului HoReCa.
Companie fondata in 1862, una din primele companii ce ofereau cafea prajita la vremea aceea, azi Ambasadorul global al Culturii Cafenelei Vieneze. Aroma inspirată de Julius Meinl I are un conţinut de boabe Arabica excepţionale, din faimoasa regiune montană a Braziliei –Mogiana, precum şi o selecţie de boabe din Africa de Est, leagănul cultivării cafelei.
Aceasta conferă o aromă unică, echilibrată. Prăjită încet, până la o culoare închisă, această cafea remarcabilă se caracterizează printr-o magnifică asemănare cu ciocolata amăruie. Entuziaştii băutori de cafea vor considera crema densă nu numai apetisantă, ci şi una care protejează aromele în ceaşcă.

Julius Meinl, în colaborare cu producătorul principal de râşniţe, Mahlkönig, şi studioul de design austriac KISKA au reuşit să dezvolte o sinteză a unei tehnologii inovatoare şi un design unic, care garantează o calitate superioară a cafelei.
Chiar dacă conceptul pare să fie simplu, este de fapt rezultatul mai multor luni de cercetare.  Se compune dintr-o râşniţă special concepută pentru 1862 PREMIUM într-un container Aroma Fez, în combinaţie cu cea mai recentă tehnologie chip RFID (Radio Frequency Identification). Acest sistem garantează prospeţime optimă, porţionare precisă şi o măcinătură perfectă.

expresoDetector exterior de umiditate , software intelligent ce ofera informatii esentiale in timp real inclusive un cronometru pe ecran pentru a asigura o extractie optima.
Fiecare blend espresso are o temperature specifica la care sa fie servit perfect.
Cu Espressorul Plus 4 You este usor a garanta cea mai buna calitate in fiecare ceasca.

Ceasca

Am ales special acest model de ceasca, care respecta criteriile de servire si aroma cafelei.

Va asteptam cu o gama de bauturi pe baza de cafea:

  • Cafea Espresso
  • Cafea Espresso fara cofeina
  • Cappuccino cu spuma de lapte sau frisca
  • Latte Macchiato
  • Cafea in 4 culori
  • Ciocolata calda alba/ neagra
  • Ciocolata alba calda cu lichior de portocale
  • Irish Coffee


Lapte

Folosim lapte de o calitate superioara, proaspat si avem grija ca laptele sa nu fie niciodata ars, pentru ca dulceata sa sa ramana in ceasca.

Curatenie

Masinile noastre espressor, rasnita si locul de preparare a bauturilor sunt tot timpul curatate impecabil.

Gust

Bem si verificam gustul produselor cu cofeina noi insine. Tot timpul :)

Intrebari

Daca ai intrebari legate de cum ne preparam cafeau sau daca vrei sa privesti in timp ce iti preparam cafeaua, suntem mai mult decat bucurosi sa petrecem timp cu tine, doar intreaba.

Asteptam cu nerabdare sa va vedem.